NYHED I LOFT "Botox sensation "

Vi har den store fornøjelse at tilbyde jer en helt ny fantastisk behandling til håret fra det italienske firma Jean Paul Mynè. En meget eksklusiv behandling , der "genoplader" og booster dit hårs volumen, styrke og glans, og hjælper på selv det mest beskadigede og ødelagte hår.

THERMO REPAIR TOP UP genopbygger, giver volumen og styrker beskadiget hår, samt giver glans og blødhed til håret!

Det er det eneste på markedet med CERAMID 3, af naturlig oprindelse , og med særlige uddrag fra "Meadow Foam" (Limnanthes Alba) planten, og et kompleks af vitamin E, vitamin B3 og provitamin B5 for at genoprette den naturlige skønhed af håret.

Afhængigt af behov og type af hår, har Jean Paul Myne sat op 5 specifikke behandlinger, og ved at sætte koncentrationen af THERMO REPAIR TOP UP op i de forskellige behandlingerer, er vi i stand til "genoplade" håret maksimalt ud fra de individuelle behandlinger.

Behandlingen kan sættes sammen med andre behandlinger, såsom rensende kure, efter farvning, i forbindelse med en klipning, eller bare som ekstra forkælelse i forbindelse med en Blow Out eller en opsætning.

Ønsker i nærmere info eller er i tvivl hvad i skal vælge, er i velkomne til at skrive til os mail@loftcopenhagen.dk eller ringe 31360900 for nærmere info.

Nedenunder her har jeg opsat en forklaring om de forskellige muligheder der er i behandlingen.

Først bliver håret renset grundigt med en alkalisk shampoo, sidenhen blive Thermo Repair blandet sammen med vand, og smurt i hele håret. Derefter skal man sidde i varme i 15 min, for derefter et hurtigt let skyl af håret, men kun hvis håret er fint.

derefter bliver håret føntørret helt glat, for så at blive glattet helt , og det er her at virkingen kommer til at mærkes og ses. Det er varmen fra fladjernet, afstemt i grader efter de forskellig behandlinger, der gør den store forskel, idet den smelter alle olier, og vitaminer dybt ind i håret, og lukker håret til.

er hårets spidser stadig lidt slidte at se på efter denne behandling, så kommer man Thermo Repair Perfect Ends på spidserne og så får det et sidste touch her.


THERMO REPAIR TOP UP VOLUME :

Giver dybde og volumen til fint hår og øjeblikkeligt vitalitet til livløst hår.


THERMO REPAIR TOP UP FORCE:

Giver styrke og kraft til strukturen i svækket hår, som har tendens til at knække, hvilket reducerer "bristepunktet" af de kapillære fibre og med en intensiv indsats kan gendanne hårfibrene samt lukke de åbne skællag.


THERMO REPAIR TOP UP EFTER FARVE:

Genskaber glans i farvet hår , samt bringer næring og reparation af hårfibrene. Og lukker skællaget så farven holder bedre .


THERMO REPAIR EXTREME:

Regenererer og revitaliserer ekstremt beskadiget og porøst hår, der kræver øjeblikkelig behandling. En dybdevirkende og intensiv kur.


THERMO REPAIR PERFECT ENDS :

Reparerer og forsegler ødelagte spidser, og gør det muligt at øjeblikkeligt reparere de beskadigede spidser, også som en supplement til en af de behandlinger, der er anført ovenfor, eller ved afslutningen af en anden behandling i salonen.

Kan også bruges som den nemme her og nu reperation i forbindelse med en klipning eller føntørring .


HJEMMEBRUG:

Det anbefales også at bruge Thermo Repair produkterne til hjemmebrug . Og her er det ikke nok med Shampoo, men man skal også bruge kur, eller conditioner med, idet shampooen er proppet med hvede proteiner.

Det anbefales hvis der ønskes en længerevarende effekt , at lave en opfølgende behandling efter 7 dage, samt en 3 behandling ca 14 dage efter 2 behandling.


Topics
Indlæser Samtale