Har du oplevet at dit hår er blevet ødelagt og skadet efter gentagne farvninger eller afblegning?

Så er løsningen her!

Niophlex er et nyt revolutionerende produkt, som forbedrer hårets styrke og elasticitet, samtidig med at der tilføres fugt og pleje.

Dette sker samtidig med at du får farvet eller lysnet dit hår, så ud over at du får et flottere resultat, går du også fra salonen med et sundt og stærkt hår.

Produktet kan også bruges som en intensiv stand-alone behandling i salonen for et mere intensivt resultat her og nu.

For at genopbygge og styrke et hår er det nødvendigt at tilføre pleje og genopbyggende ingredienser helt ind i hårstrået (cortex).

Niophlex er specielt sammensat af flere meget plejende og bindingsopbyggende ingredienser. Men uden at komme ind i håret ville disse ingredienser ingen effekt have og det er her at det specielt udviklede Niosome transportsystem kommer i spil. Transportsystemet gør det muligt at lave en fuld penetration ind til cortex, og aflevere et mix af aminosyrer inkl. N-acetyl-L-cysteine. Dette styrker, nærer og reparerer håret.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke!

Kunne du tænke dig at høre mere omkring hvad Niophlex behandlingen kan gøre for dit hår, så er du velkommen til at kigge forbi salonen i København eller ringe til os på tlf. 31360900.


Niophlex består af tre produkter, som skal bruges i tre trin:

Trin 1 – Niophlex Bonder tilføjes når du får bleget eller farvet dit hår, for at skabe nye forbindelser, og samtidig beskytter det den indre struktur i håret.
Trin 2 – Niophlex Enhancer anvendes efter farvningen, for at kombinere bindingerne og tilføre fugt i håret igen.
Trin 3 – Du kan bruge Niophlex som vedligeholdelse en til to gange om ugen hjemme mellem farvningerne for at bibeholde og tilføje styrke og glans til håret.

derudover findes der også produkter til hjemmebrug: shampoo, conditioner, rescue spray (leave in) og selvfølgelig Nr 3 kuren.


Nøgleingredienser

  • Sojabønner IsoFlavones: Tilfører pleje, som forbedrer hårets tilstand.
  • N-acetyl-L-cysteine: Skaber bindinger og beskytter håret.
  • Phytoceramide: Udvundet fra ris, og skaber et beskyttende skjold om hårstrået.
  • Aminosyre: Tilfører fugt og styrkende egenskaber, der bevarer håret fugtet og reparerer de skadede dele.Topics
Indlæser Samtale