OLAPLEX

Få repareret skadet hår med en Olaplex behandling hos frisøren.

Olaplex er en revolutionerede nyhed inden for frisørbranchen, og kan ikke sammenlignes med en salonkurbehandling eller andre hårkure på markedet. Du kan nu gå til frisøren med dit skadede hår og få det repareret. Olaplex genskaber nemlig hårets struktur, så du igen får dit smukke hår tilbage.
Hos LOFT COPENHAGEN kan du få en Olaplex behandling i forbindelse med en klipning, farvning, refleksbehandling, afblegning eller som en Olaplex stand-alone behandling.

Hvad er Olaplex?

Olaplex er en molekylebehandling der genopbygger håret så det får et sundt og naturligt look.

Sådan virker Olaplex behandlingen

  • Genskaber svovl- og saltbindingerne i håret med op til 99%
  • Består af 3 forskellige Olaplex produkter,
  • Olaplex No 1 & No 2 til salonbrug
  • Olaplex Hair Protector No 3 til vedligeholdelse af behandling som hjemmebrug


Olaplex No 1 - Bond multiplier (kun til professionelt brug):

Olaplex No 1 indeholder 100 % af det verdenspatenterede aktive Olaplex-molekyle, der genopbygger svovl- og saltbindinger i hårets cortex med op til 99%. Håret styrkes og beskyttes. Kvaliteten på håret forbedres markant. Olaplex No 1 kan benyttes i forbindelse med alle kemiske behandlinger.

Olaplex No 2 - Bond Perfector (kun salon brug):

Olaplex No 2 indeholder en mindre del af samme ingrediens som Olaplex No 1, men er blot lavet som en creme, for at lettere kunne på føre den i håret. Dette step 2 i Olaplex processen, er nødvendigt for at opnå det bedste resultat med salon behandlingen.

Olaplex No 2 Bond Perfector, bruges til at linke resterne af de brudte svovl- og saltbindinger sammen, for at opnå den bedste styrke, struktur og sundhed for håret. Skal indvirke i min 10 min. men kan med fordel efterlades i håret i op til 30 minutter.

Den skal vaskes ud af håret, da Olaplex arbejder med den indre strukturi håret. Hårets ydre skal derfor stadig behandles med din favorit shampoo & conditioner.

Det kan ikke anbefales at farve eller påføre anden kemi i håret efter Olaplex No. 2.

Olaplex er fri for silikoner, Sulfater, Phtalater, DEA, Aldehydes og er aldrig testet på dyr. Olaplex forbinder brudte svovlbindinger i håret. Svovlbindinger brydes ved varmebehandlinger og kemibehandlinger.


Brug Olaplex Hair Protector No 3 efter salonbehandling

Brug Olaplex Hair Perfector No 3 efter salonbehandlingen 1 gang om ugen for at styrke dit hår yderligere. Den kan også bruges som en traditionel hårkur derhjemme, for at genopbygge håret.

Vi anbefaler dog altid et få Olaplex salonbehandling for optimalt resultat.

Olaplex Hair Protector No 3 koster kr. 279,- for 100 ml.

Topics
Indlæser Samtale