NYHED I LOFT "Botox sensation "

Vi har den store fornøjelse at tilbyde jer en helt ny fantastisk behandling til håret fra det italienske firma Jean Paul Mynè. En meget eksklusiv behandling , der "genoplader" og booster dit hårs volumen, styrke og glans, og hjælper på selv det mest beskadigede og ødelagte hår. Ikke så velegnet til meget tykt og slidt hår.

THERMO REPAIR TOP UP genopbygger, giver volumen og styrker beskadiget hår, samt giver glans og blødhed til håret!

Det er det eneste på markedet med CERAMID 3, af naturlig oprindelse , og med særlige uddrag fra "Meadow Foam" (Limnanthes Alba) planten, og et kompleks af vitamin E, vitamin B3 og provitamin B5 for at genoprette den naturlige skønhed af håret.

Behandlingen kan sættes sammen med andre behandlinger, såsom rensende kure, efter farvning, i forbindelse med en klipning, eller bare som ekstra forkælelse i forbindelse med en Blow Out eller en opsætning.

Ønsker i nærmere info eller er i tvivl hvad i skal vælge, er i velkomne til at skrive til os mail@loftcopenhagen.dk eller ringe 31360900 for nærmere info.

Nedenunder her har jeg opsat en forklaring om arbejdsgangen i behandlingen.

Først bliver håret renset grundigt med en alkalisk shampoo, sidenhen blive Thermo Repair blandet sammen med vand, og smurt i hele håret. Derefter skal man sidde i varme i 15 min, for derefter et hurtigt let skyl af håret.

Derefter bliver håret føntørret 100% tørt, for så at blive glattet helt , og det er her at virkingen kommer til at mærkes og ses. Det er varmen fra fladjernet, afstemt i grader efter Hårtype, der gør den store forskel, idet den smelter alle olier, og vitaminer dybt ind i håret, og lukker håret til.

Er hårets spidser stadig lidt slidte at se på efter denne behandling, så kommer man Thermo Repair Perfect Ends på spidserne og så får det det sidste touch herPrevious
Topics
Indlæser Samtale